Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software
  • Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket! Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket!
  • Mail & Win; Flower Power Top van GF Mail & Win; Flower Power Top van GF
ladygadgets

Mail & Win: Sena Ultraslim Pouch iPhone 4

De zomervakantie’s zijn voorbij, de nieuwe iPhone 4 ligt ondertussen bij de telecomwinkels, dus wordt het weer hoog tijd voor een leuke mail & win actie.

Ladygadgets.blogo.nl mag namens de webshop Dress My iPhone een Sena hoesje weggeven voor de iPhone 4, en wel de Sena UltraSlim Pouch in het wit. (Ter waarde van € 34,95.) De Sena UltraSlim Pouch is de dunste leder case die is ontworpen voor de iPhone 4 en de fluwelen binnenvoering beschermt je iPhone ook tegen krassen en stoten. Elk exemplaar wordt met de handgemaakt van soepel nappa leer.

Wat moet je doen om in het bezit te komen van dit mooie Sena hoesje? Geef voor 30 september as. antwoord op de volgende vraag: In hoeveel verschillende kleuren zijn de  Sena UltraSlim pouch leverbaar bij Dress My iPhone? Mail je antwoord (incl. naam en adresgegevens) naar ladygadgets.blogo.nl@gmail.com.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.