Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
ladygadgets

Gadgets in Tokio

De aankomende dagen verblijf ik in Tokio en natuurlijk ga ik kijken of ik nog een aantal bijzondere, aparte of rare (Lady)gadgets op de kop kan tikken of kan bewonderen.

Het mekka op electroni a- en gadgetgebied in Tokio is de wijk Akihabara. Akihabara is het meest bekend als één van de grootste winkelgebieden ter wereld voor elektronische, computer-, anime- en otakugoederen (Otaku betekent ‘nerd’ in het Japans), met inbegrip van zowel nieuwe als gebruikte artikelen. En een van de bekendste electronica-warenhuizen is Laox en daar moet ik altijd even naar binnen. Een aantal jaren geleden heb ik daar het geweldigste toilet ooit gezien, compleet met verwarmde bril, warm water sproei-installatie om je billen schoon te spoelen en daarna droog te laten föhnen. (En in een van de hotels in Japan waar ik heb gelogeerd heb ik ooit het genoegen gehad om deze wc ook te mogen gebruiken, in 1 woord fantastisch!) Verder zit in Akihabari ook nog de Tsukumo Robot Kingdom, en hier vind je alles op het gebied van robots, en van hele grote modellen t/m kleintjes (bijv. hond of kat). Als ik terug ben ga ik jullie melden welke leuke dingen ik ben tegengekomen.