Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
  • Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS
  • Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren
ladygadgets

Philips Lumea IPL ontharingssysteem

Al enige jaren geleden heb ik, dmv. de Ellipse flitslamp, mijn bikinilijn en oksels definitief laten ontharen. Het resultaat is nog steeds fantastisch en ik zou dan ook dolgraag mijn benen laten doen, maar de kosten hiervoor zijn behoorlijk hoog.

Philips heeft daarom, speciaal voor thuisgebruik, het Philips Lumea IPL (Intense Pulsed Light) ontharingssysteem ontwikkeld en morgen is hiervan de introductie in Nederland. En ladygadgets.blogo.nl is hierbij!

Ik heb wel alvast de Q & A doorgekeken op de website van Philips en daarop kan je lezen dat de lichtintensiteit wel minder is dan die van een professionele behandeling en dat je daardoor een minder langdurig resultaat hebt, maar het is natuurlijk altijd veel beter dan dat je onthaart dmv. harsen, scheren of epileren. En de reden van Philips om juist nu (herfst/winter) met de introductie van dit ontharingssysteem te komen, is een puur praktische want dan kan je alvast nu met de behandelingen beginnen en ben je volgend jaar lente haarloos op de plekken waar je geen haren wilt hebben. (En na 4 tot 5 behandelingen heb je al resultaat.)

Verder ben ik heel benieuwd of wij morgen ook een demonstratie gaan krijgen bij onszelf zodat wij kunnen voelen en meemaken wat je er gebeurt als je het apparaat aanschaft. Wordt vervolgd………..