Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
shoppen

Italiaans design voor tassen en sieraden

Via Yvette (van het tassenmerk GABS) ben ik terecht gekomen bij de website van NeoBrera en ook deze zijn weer om van te watertanden, zo mooi.

NeoBrera importeert al haar modellen exclusief voor de Benelux en deze zijn gericht op vrouwen die van comfort, elegantie en eenvoud houden.  De oorsprong van het merk NeoBrera is gelegen in de elegante en trendy wijk Brera in Milaan. Bruisend, artistiek, elegant: in Brera tref je winkels die bijzondere merken verkopen, geen massa producten maar wel met de onmisbare “Italian look”.

NeoBrera heeft een 3-tal verschillende tassenmerken in haar collectie (Speetway, Phidelio en Sabina Bags) en de sieraden van Clizia Ornato. Toen ik de Speetway collectie bekeek, had ik gelijk weer de bekende ‘hebben, hebben, hebben’ reactie want dit zijn echt super tassen. Er zijn verschillende modellen en stijlen (Londra, Roma en Milano) en de Londra en de Roma zijn uitermate geschikt als laptoptas/shopper en de Milano als een clutch/avondtasje.

Verder zijn de sieraden van Clizia Ornato helemaal leuk, zeker de ringen en de armbanden met daarop Japanse en Italiaanse kunstafbeeldingen. De online winkel van NeoBrera is absoluut de moeite waard om exclusief Italiaans design aan te schaffen.