Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bescherm jouw huid (en die van je kinderen) met P20 zonneproducten Bescherm jouw huid (en die van je kinderen) met P20 zonneproducten
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • AVEDA zonbescherming AVEDA zonbescherming
  • Crocs regenlaars Crocs regenlaars
  • Bloempot die meedraait met de zon Bloempot die meedraait met de zon
  • Senz° paraplu fietshouder Senz° paraplu fietshouder
ladygadgets

Drybike, de parapluhouder voor op je fiets

Ruim 3 jaar geleden heeft Testman hem uitgebreid getest, de Drybike en wij waren (en zijn) nog steeds enthousiast over het feit dat je kunt fietsen in de regen zonder dat je een paraplu in je hand hoeft te houden en gewoon lekker droog blijft, maar………………..

Ik was vorige week in China (Chengdu, de Panda hoofdstad van de wereld) en wat zag ik daar op elke fiets, elektrische fiets en brommer zitten? Jawel, de Drybike! (Het is in de zomer in Chengdu onmogelijk heet en warm en daarvoor wordt de Drybike gebruikt, om  met een paraplu de zon tegen te houden.) En ik heb informatie ingewonnen bij de lokale bevolking en zij hebben zo’n paraplustandaard al jaren, dus nu heb ik een dilemma: want was er eerder? De Chinese Drybike en is dit idee meegenomen naar ons land of was de Nederlandse Drybike toch eerder en heeft een slimme Chinese uitvinder bedacht om dit idee ook in China te introduceren?

Ik denk niet dat ik ooit achter de ware toedracht zal komen, maar toch wilde ik jullie mijn ervaring niet onthouden en wie weet, is dit wel een ‘case’ voor Peter R. de Vries?

De Chinese versie
En nog een uit China