Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Help de Orang-oetang dmv. Australian biologische koffiebonen Help de Orang-oetang dmv. Australian biologische koffiebonen
  • VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd
  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender
  • Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust
  • Saint Tropez’s Winter Essentials Saint Tropez’s Winter Essentials
ladygadgets

Boodschappen doen met de Appie app

Waarschijnlijk kennen alle iPhone gebruiksters Appie al (en maken jullie ook gebruik van deze app) maar voor mij, als Android gebruikster, was ie helemaal nieuw, maar wat is ie handig!

Ben je nog niet bekend met Appie dan zal ik uitleggen wat voor app Appie is. Appie is ontwikkeld door Albert Heijn en is een boodschappenlijstjesapp (incl. barcode scanner), voor de iPhone en voor Androidtelefoons. Ik heb eerst mijn bonuskaart nummer ingevoerd en ik kon daardoor gelijk zien wat ik de afgelopen maanden gekocht heb bij AH. En aangezien er altijd dingen bij zitten die je elke week nodig hebt (toiletpapier, keukenrol, melk etc.) kan je deze gelijk op je boodschappenlijstje zetten en ook het aantal dat je nodig hebt. (Ook kan de artikelen toevoegen die je niet elke week koopt.)

Nadat je lijstje klaar is, vul je (dmv. je postcode) bij welke AH winkel je je boodschappen gaat doen en je krijgt een looproute te zien in combinatie met jouw lijstje. Ook zie je of de AH winkel van jouw keuze ook al je boodschappen in het assortiment heeft, en als dat niet het geval is zie je een streep door het artikel verschijnen.

De bonusaanbiedingen zijn ook te bekijken en wil je inspiratie opdoen omdat je niet weet wat je wilt eten, Appie heeft meer dan 8.500 Allerhande recepten beschikbaar en de ingrediënten van deze recepten zijn ook heel makkelijk in je lijstje te zetten. En als je je boodschappen in je wagentje of mand hebt gedaan dan kan je dit gelijk van je lijstje afstrepen.

Ik heb dit weekend, samen met Appie, mijn boodschappen gedaan en ik ben helemaal om. Appie is een musthave voor elke vrouw (en man) die de boodschappen haalt.