Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
ladygadgets

Raspen van Microplane

Ik had de mijne al een aantal jaren in de bestek-lade van mijn keuken liggen, een Microplane rasp. Deze heb ik ooit eens aangeschaft bij de Williams Sonoma outletwinkel in Woodbury Common (deze ligt een 1 uur rijden buiten New York). En hij was dus nog nooit gebruikt!

Tot vorige week, toen ik een heel klein stukje kaas over had dat geraspt moest worden en bleek dat je met mijn andere kaasrasp ook je vingertoppen meeging raspen, pakte Testman de Microplane uit de la (onder het mom van: laten we deze eens proberen). En wat is dat een geweldige rasp. Ik heb gewoon spijt dat ie niet eerder gebruikt is. Gisteren had ik geraspte kaas nodig voor mijn pasta en de Microplane ‘vloog’ gewoon over de kaas. Je hebt binnen notime een reuze berg geraspte kaas, en zonder dat je je kaas ‘vermoord’.

Dus mocht je nog eens een nieuwe rasp nodig hebben (Microplane heeft raspen in verschillende soorten en maten), dan kan ik de Microplane van harte aanbevelen want het is echt een geweldige rasp!