Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd
  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender
  • Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust
  • Saint Tropez’s Winter Essentials Saint Tropez’s Winter Essentials
  • Doe je was met het slimme doseersysteem LESS Doe je was met het slimme doseersysteem LESS
ladygadgets

Zwangerschap app

Ben je in verwachting of ken je iemand (vriendin, zus of kennis) die zwanger is, dan heb ik een hele leuke app gevonden.

De iPregnacy app. geeft alle informatie over je zwangerschap vanaf dag 1 tot aan de bevalling. Als je de uitgerekende datum in de app zet, krijg je precies te zien hoeveel maanden, weken en dagen je in verwachting bent en ook kan je zien hoelang het nog duurt voordat de bevalling gaat plaats vinden. En weet je nog niet precies wanneer je bent uitgerekend, dan geef je je de dag van je laatste ongesteldheid op en hij berekent de datum.

Verder kan je ook een naam uitkiezen dmv. de Baby Name Picker, want elke keer als je je iPhone heen en weer schudt komt er een andere naam naar boven.

iPregnancy laat je ook meekijken met de groei en ontwikkeling van je ongeboren baby. Je krijgt elke week een realistische 3D foto te zien en een overzicht met de gemiddelde lengte en gewicht van je kindje. Je kunt de app ook persoonlijk aanvullen, met daarin je gewicht, bloeddruk en doktersafspraken en kan je foto’s toevoegen van je groeiende buik. Deze app heeft vorig jaar een aantal prijzen gewonnen.