Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
ladygadgets

Zwangerschap app

Ben je in verwachting of ken je iemand (vriendin, zus of kennis) die zwanger is, dan heb ik een hele leuke app gevonden.

De iPregnacy app. geeft alle informatie over je zwangerschap vanaf dag 1 tot aan de bevalling. Als je de uitgerekende datum in de app zet, krijg je precies te zien hoeveel maanden, weken en dagen je in verwachting bent en ook kan je zien hoelang het nog duurt voordat de bevalling gaat plaats vinden. En weet je nog niet precies wanneer je bent uitgerekend, dan geef je je de dag van je laatste ongesteldheid op en hij berekent de datum.

Verder kan je ook een naam uitkiezen dmv. de Baby Name Picker, want elke keer als je je iPhone heen en weer schudt komt er een andere naam naar boven.

iPregnancy laat je ook meekijken met de groei en ontwikkeling van je ongeboren baby. Je krijgt elke week een realistische 3D foto te zien en een overzicht met de gemiddelde lengte en gewicht van je kindje. Je kunt de app ook persoonlijk aanvullen, met daarin je gewicht, bloeddruk en doktersafspraken en kan je foto’s toevoegen van je groeiende buik. Deze app heeft vorig jaar een aantal prijzen gewonnen.