Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Help de Orang-oetang dmv. Australian biologische koffiebonen Help de Orang-oetang dmv. Australian biologische koffiebonen
  • VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd
  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender
  • Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust
  • Saint Tropez’s Winter Essentials Saint Tropez’s Winter Essentials
shoppen

Wintertrend: Dierenprints

Een van mijn favoriete prints is toch wel de luipaardprint. Ik heb een luipaardblouse, rokje, sjaal en zelfs een paar ondergoedsets. Als je dit allemaal bij elkaar draagt wordt het snel ‘ordi’ maar 1 kledingsstuk of accessoire kan prima. (En het valt me wel op dat er vaak een luipaardprint bedoelt wordt als er gesproken wordt over een tijgerprint. Dit zijn 2 verschillende beesten en dus ook 2 totaal verschillende vachtjes/prints.)

Voor aankomende winter ga je heel veel dierenprints zien, alleen gaat het dan wel over afbeeldingen van wolven en roofdieren op shirts en sweaters. Heel leuk voor op je jeans of jegging en voor zowel mannen als vrouwen. Kijk even bij oa. Replay en Levi’s.