Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
shoppen

Wintertrend: Dierenprints

Een van mijn favoriete prints is toch wel de luipaardprint. Ik heb een luipaardblouse, rokje, sjaal en zelfs een paar ondergoedsets. Als je dit allemaal bij elkaar draagt wordt het snel ‘ordi’ maar 1 kledingsstuk of accessoire kan prima. (En het valt me wel op dat er vaak een luipaardprint bedoelt wordt als er gesproken wordt over een tijgerprint. Dit zijn 2 verschillende beesten en dus ook 2 totaal verschillende vachtjes/prints.)

Voor aankomende winter ga je heel veel dierenprints zien, alleen gaat het dan wel over afbeeldingen van wolven en roofdieren op shirts en sweaters. Heel leuk voor op je jeans of jegging en voor zowel mannen als vrouwen. Kijk even bij oa. Replay en Levi’s.