Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
ladygadgets

SmookzZ houdt schadelijke sigarettenrook tegen

Je weet het natuurlijk wel, roken is ongezond. En niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. En wil je toch gewoon blijven roken, zorg er dan voor dat je omgeving hier geen last van krijgt/heeft. En dat kan met SmookzZ.

SmookzZ is ‘rookaccessoire’ waar je je eigen sigaret in doet en daarna steek je hem aan en je omgeving heeft geen last van rook en ander overlast. Je kunt de SmookzZ bij je thuis gebruiken, op je werk maar ook als je buiten op een terras zit. Hoe werkt de SmookzZ precies. Je doet je sigaret in het apparaat, steekt hem aan dmv. de speciale aansteker en je neemt een trekje. De rook die je uitamdemt blaas je terug in de SmookzZ en dan vangen 2 filters de rook op en filteren dezen. Ook zit er een asbak in de SmookzZ dus je kunt een hele sigaret oproken. En je omgeving ruikt geen rook, ziet geen rook en ademt deze ook niet in.

Het SmookzZ pakket kan je kopen bij je tabakwinkels of online.