Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
ladygadgets

Tiffany & Co. komt met iPhone app

Het Amerikaanse sieradenhuis Tiffany & Co. lanceert de  Engagement Ring Finder, de eerste iPhone-applicatie waarmee gebruikers diamanten verlovingsringen kunnen uitzoeken. De Engagement Ring Finder  biedt de mogelijkheid om 44 verschillende verlovingsringen van Tiffany & Co. op de iPhone te bekijken en met speciale technieken de ring naar keuze te vinden.

De nieuwe applicatie van Tiffany & Co. geeft de ringen weer in ware grootte en biedt onder meer een keuze uit ontwerpen, vormen en materialen zoals goud, zilver of platinum. Naast het vinden van de perfecte verlovingsring, is het mogelijk om de juiste ringmaat te bepalen met de Ring Sizer. Leg de ring op het scherm van de iPhone en de applicatie bepaalt de maat van de verlovingsring. Zodra de keuze is gemaakt, kan de gebruiker via de iPhone meteen een afspraak maken met de Tiffany & Co. store in Amsterdam. YouTube voorvertoningsafbeelding