Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
ladygadgets

iPad hoesjes

Ik zit vandaag in New York (een dagje vertraging kan geen kwaad) en natuurlijk moest er voor Testman een iPad aangeschaft worden. Wat een drama, die dingen zijn bijna overal uitverkocht, maar het is toch gelukt (vraag alleen niet hoe).

En ja, natuurlijk moet er nu ook een beetje kek hoesje om de iPad heen. Ik vind de covers die je via de Apple winkels kunt kopen, heel saai en degelijk. Maar gelukkig zijn er alternatieven: Na Louis Vuittonn komt ook Gucci met 3 mooie hoesjes. De 1e heeft het bekende Gucci logo in beige/bruin, de 2e is gemaakt van rubberized leer en de 3e van neopreem en allebei met het Gucci logo als print. (Let op: er is al wel een wachtlijst.) En de Gucci hoesjes zijn een stuk voordeliger dan de Louis Vuitton covers.