Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
shoppen

Mad Men Barbie & Ken

Ben jij ook zo’n fan van de serie Mad Men? Ik heb, samen met Testman, een tijdje geleden al genoten van serie nr. 2 (die vanaf vandaag weer te zien is bij de  Vara). Wij hebben de CD-box geleend van Karin van koken.blogo.nl.

In de VS is serie 3 al op de buis geweest en begint serie 4 op 25 juli as. dus voorlopig kunnen we nog lang genieten van deze geweldige serie. En ook van de fantastische kleding, schoenen, hoeden en accessoires van de dames & heren. En het kon natuurlijk niet uitblijven: er komen Mad Men poppen, nl.  Mad Men Don Draper, Mad Men Betty Draper, Mad Men Roger Sterling & Mad Men Joan Holloway. Alle 4 poppen (incl. kleding en accessoires) zijn te koop (vanaf 9 juli as.) via Barbie Collector, wat inhoudt dat dit echte collector item’s zijn en in zeer gelimiteerde oplage worden gemaakt