Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
shoppen

Parasol

Aangezien wij een nieuwe parasol moesten hebben voor ons terras zijn we op pad gegaan.

Natuurlijk konden we kiezen voor de bekende ‘zweefparasol’ maar die zijn aan de grote kant (en dat geldt in het bijzonder voor de parasolvoet en je kunt ze ook niet al te gemakkelijk verplaatsen) daarom hebben we gekozen voor een ‘gewone’ parasol, maar hij moest er wel mooi uitzien. Dus zijn we naar Erpé Zonwering in Soesterberg gegaan, want wij wisten dat zij parasols verkochten van het merk Solero. Solero heeft heel veel verschillende modellen parasols en deze zijn allen in verschillende kleuren en maten te koop. Ook kan je je parasol uitbreiding met verlichting en/of verwarming. En ook zijn er speciale parasolvoeten verkrijgbaar die je kunt bevestigen op je terras. Uiteindelijk is ons oog gevallen op de Patio parasol dus laat de zomer maar komen!