Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
shoppen

Uitreiking van de Glammies!

Gisterenavond zijn in een bomvol Paradiso de Glammies uitgereikt.

Een tal van BN-ers zoals Beertje van Beers, Lonneke Engel, Jan Kooijman, Maik de Boer, Stacy Rookhuizen, Thijs Willekes waren aanwezig en alle genodigden hadden zich ‘Glamourous’ uitgedost. De winnaars zijn gekozen door de lezeressen van Glamour en dit zijn ze: YSL Parisienne & Boss Bottled in de categorie Favourite Women’s & Men’s Fragrance, The Slant Tweezer & Lancôme Génifique Youth Activating Serum in de categorie Favourite Beautyproduct & Make-up product, de Wildcard ging naar Coco Mademoiselle en verlieten Lieke van Lexmond en Barry Atsma poptempel Paradiso met de Award voor Beauty of the Year Woman & Man in ontvangst. Ook was er nog een optreden van Paloma Faith. Na afloop verlieten alle gasten het pand met de Glammies Goodies Box, met daarin de bekroonde producten. (Helaas, de Goodie Box zat er voor mij niet, snik.)

Hieronder staan de Award uitreikingen.

YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding