Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
shoppen

De stappenteller, anno 2010!

Bij het woord stappenteller denk je waarschijnlijk: “Dat ouderwetse ding? Wat moet je daar nu mee?”

gruve

De hedendaagse stappentellers zijn in een geheel nieuw jasje gegoten, en tellen niet alleen meer je stappen maar de hoeveelheid calorieën die hebt gebruikt en daarna kan je al je gegevens uploaden naar je pc. Er zijn 2 apparaten in omloop: de Gruve (van Muve) en de Fitbit.

De Gruve houdt precies bij wanneer je beweegt en wanneer je stilzit (en dan blijkt dat je op een dag vaak meer zit dan beweegt). Je krijgt elke dag (of uur) een overzicht van het aantal bewegingen en het totaal aan calorieën dat je verbruikt hebt. Ook kan je je gegevens bijhouden op je pc en een Gruve coach raadplegen voor meer tips en adviezen.

De Fitbit werkt niet alleen met calorieën en bewegen maar de Fitbit kan je ook omhouden tijdens je slaap en op deze manier wordt ook precies gemeten hoelang geslapen hebt en hoe je slaapritme is. En als je goed slaapt voel je je ook gelijk fitter. Natuurlijk ook bij de Fitbit is een koppeling met je pc mogelijk.

fitbit

Momenteel zijn beide apparaten alleen online te koop.