Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
ladygadgets

Babygliss epilator voor mannen

Babyliss is met een speciale epilator voor mannen gekomen, de Babygliss for Men Epilator.

epilator

En aangezien er steeds meer mannen langer willen genieten van een gladde borstkas of buik kiezen ook de heren steeds meer voor epileren ipv. scheren. Babygliss heeft al haar kennis 0p het gebied van epileren toegepast op de Epilator. De Babygliss for Men Epilator heeft een trimmer met een dubbel voorbereidingsmesje zodat je eerst het haar gaat trimmen (waardoor het epileren minder pijnlijk is en vlotter gaat) en daarna gaat het echte epileerwerk beginnen. De 2 epileerkoppen werken met tegengestelde en verschoven rotaties en daardoor werkt ie zeer nauwkeurig, want de 72 epileertangetjes maken 2400 bewegingen per minuut. Verder zit er ook een massagehulpstuk bij om de pijn te verzachten. Ik heb bij Testman eens nagevraagd wat hij van dit idee vindt en hij staat nu niet echt te popelen om zelf aan de slag te gaan met een epileerapparaat want hij weet precies wat ik moet ‘doorstaan’ als ikzelf mijn benen onder handen neem.