Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
shoppen

Maak een reis door Europa met Renault, deel 2

Ik heb jullie in april jl. attent gemaakt op de wedstrijd ‘Very Good Trip’ van Renault waarin je met z’n 2-en in een cabriolet door 8 Europese landen kan gaan reizen. En uiteindelijk krijgen de winnaars een Renault Mégane Coupé-Cabriolet & Renault Wind, inclusief de verzekeringen en de brandstof voor 1 jaar lang, mee naar huis.

Very good trip 5

Tijdens het Filmfestival in Cannes zijn de 8 landenteams gepresenteerd en voor Nederland zijn Rob (24 jaar) & Denise (23 jaar) geselecteerd. Zij zijn van alle deelnemers de jongsten, maar zij verwachten wel dat zij alle opdrachten het snelste zullen volbrengen want vanaf 14 juni t/m 12 juli gaan Rob & Denise de Very Good Trip door Europa maken en tijdens elke missie moeten zij 2 opdrachten volbrengen en als bewijs dat zij de proef hebben gehaald dienen zij ook nog een foto te maken.

Elke dag kan je hun blogs en verhalen nalezen en de foto’s bekijken op Facebook en de Very Good Trip website. En als je stemt op Rob & Denise kan jezelf een Sony bloggie winnen.

De reis gaat van Rome naar kleine bergdorpjes, dan naar de hete stranden en door naar koude beekjes, van Parijs naar Berlijn, van Londen naar Zurich, met een stop in Amsterdam, van Brussel tot bloedheet Madrid. Elke week krijgen ze een andere opdracht, reis dwars door het land en vervul de opdrachten en zorg ervoor dat jouw team het favoriete team wordt van de kijkers.

YouTube voorvertoningsafbeelding
buzzparadise