Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
ladygadgets

Armband tegen muggenbeten

Als het goed is, wordt ooit nog eens zomer dit jaar en dan krijg je ’s nachts weer last van het gezoem van muggen en (erger) muggenbeten.

musquitno

Natuurlijk kan je aan de slag met geurkaarsen en citroenzalfjes, maar vaak ben je dan al te laat. Daarom bedacht MosquitNo een armband met daarop de tekst ‘Don’t bite me please!’ en de werkstoffen in dit armbandje werken minimaal 48 uur. Je kunt kiezen uit 10 verschillende kleuren en vervolgens maak je armband op maat dmv. de stalen sluiting. Het siliconen armbandje neemt de natuurlijke citronella-geur op en staat deze daarna (langzaam) weer af. Na gebruik vormt een stapel MosquitNo’s eenย  citronella-kaars die je bijv. op je nachtkastje kan zetten, want er blijft altijd nog iets achter van de geur. En je steunt met de aankoop van een set van 5 bandjes ook nog eens het goede doel ‘Malaria No More’ want een deel van de winst wordt afgestaan.