Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
shoppen

Test: de Nutcase fietshelm van Bike Urban

Mijn transportfiets is nog steeds niet besteld (ik heb nl. weer een ander leuk, hip en trendy merk ontdekt, binnenkort meer) maar ik ben ondertussen wel een aantal bijzondere online fietswinkels tegengekomen, en een daarvan is Bike Urban.

nutcase

Bike Urban verkoopt niet alleen fietsen maar ook bijzondere accessoires: oa. de fietszadels en -tassen van Brooks, maar ook de fietshelmen van Nutcase. (Je kunt de Nutcase helmen ook gebruiken tijdens het skiƫn en/of snowboarden.)

Ik heb een hippe Nutcase helm opgestuurd gekregen en er zijn 2 modellen: de Little Nutty (voor kinderen van 0 t/m 4 jaar) en de Nutcase (vanaf 4 t/m 18 jaar). Testman en ik hebben zelf ook de Nutcase gepast en tot onze verbazing paste de helm ons allebei (Tja de gemiddelde Amerikaan heeft blijkbaar een groter hoofd). Je kunt de pasvorm aanpassen dmv. de meegeleverde schuimrubberen kussentjes (bij de Littel Nutty kan dit door een draaisysteem).

Natuurlijk moest de Nutcase ook getest worden en daar heb ik dan Testman voor. Hij heeft de helm meegenomen op zijn wekelijkse mountainbike date en hij is helemaal enthousiast. De reden: de Nutcase is gewoon veel hipper en trendy-er dan zijn ‘oude’ fietshelm en het oog wil toch ook wat.