Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos Test Me Store geopend in Rotterdam Etos Test Me Store geopend in Rotterdam
  • Test; Withings draadloze bloeddrukmeter Test; Withings draadloze bloeddrukmeter
  • Nokia lanceert Windows Tablet; Lumia 2520 Nokia lanceert Windows Tablet; Lumia 2520
  • Trend: Scandinavisch design Trend: Scandinavisch design
  • Vind je spullen terug met StickNFind Vind je spullen terug met StickNFind
  • Test: Nokia Lumia 1020 Test: Nokia Lumia 1020
ladygadgets

Gadget test: MSI netbook

Deze week stond er weer een koerier bij mij op de stoep met een pakketje en daarin zat een testexemplaar van de MSI U135 netbook.

msi u135

De MSI U135 is er in verschillende kleuren (ik heb zelf de metallic zilveren versie gekregen) en ziet er mooi uit. De U135 heeft een 10,1 inch LED beeldscherm, waardoor ie veel zuiniger in gebruik is dan een niet LED scherm. (De batterij gaat ong. 1 dag mee en dat is toch wel een hele verbetering met mijn ‘oude’ Asus Eee PC, want na 2 uur houdt die batterij het voorgezien.) De harde schijf van mijn testnetbook (U135-017NL)  is 250 Gb en hij draait op Windows 7, maar er is ook een versie op de markt waarbij je 160 Gb geheugen hebt en Windows XP (U135-291 NL) dus let daarop als je de U135 wilt gaan kopen, zeker ook omdat het prijsverschil erg klein is. Wat zit er nog meer op de MSI U-135? Zowieso een normaal formaat toetsenbord en muis, een ingebouwde webcam (1.3 pixels), 2 boxen en een microfoon, WiFi en Bluetooth, een cardreader (SD/MMC/MS/XD) en 3x een USB 2.0 aansluiting.

De aankomende tijd gaat de MSI U135 gezellig met me mee op pad en binnenkort lezen jullie mijn testrapport.