Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
shoppen

Online afvallen

afvallen

Er zijn weegschalen die communiceren via wifi of router en daardoor heeft ook internet zijn intrede gedaan op het gebied van afvallen en wegen.Er zijn 2 verschillende weegschalen en elke weegschaal heeft zijn eigen voordelen.

Zo is er de Withings weegschaal en deze stuurt je gewicht, vetmassa, bmi (dmv. wifi) naar je iPhone of webbrowser toe (en dat kan ook voor je hele gezin) en daarna kan je al je gegevens heel gemakkelijk verzamelen en bekijken. Ook kan je online een gewichtsprofiel aanmaken.

YouTube voorvertoningsafbeelding

De 2e online weegschaal, Youw8, werkt met een online personal coach en kan je samen afslankbuddies bij jou in de buurt aan de slag. Je doelen en resultaten worden opgeslagen en je krijgt allerlei adviezen en tips. Je sluit een kastje aan op je router en je gegevens worden doorgegeven via internet.

YouTube voorvertoningsafbeelding