Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport
  • Bescherm jouw huid (en die van je kinderen) met P20 zonneproducten Bescherm jouw huid (en die van je kinderen) met P20 zonneproducten
  • AVEDA zonbescherming AVEDA zonbescherming
  • Bloempot die meedraait met de zon Bloempot die meedraait met de zon
  • JUNE-armband als bescherming tegen de zon JUNE-armband als bescherming tegen de zon
  • Decléor lanceert DD Fluid Shield Decléor lanceert DD Fluid Shield
wonen

NIVEA: in drie stappen Glad, Strak en Bruin

Zodra de zomer weer in zicht komt krijg ik de kriebels om mijn lichaam helemaal klaar te maken voor het strand en de zomer op mijn mooist door te komen.

keyvisual_summerproof

Tegelijk met de zonneschijn gaat er weer meer bloot tevoorschijn komen. Daarom wil je wel op zijn best naar voren komen. NIVEA heeft nu een stappenplan ontwikkeld, een optimale voorbereiding om snel zomerklaar te zijn. Onder mijn rokje straks graag 1.gladde 2.strakke en 3.bruine benen!

Voor Stap 1 gebruik je: NIVEA Double Effect Shower& Shave: maakt scheren onder de douche gemakkelijk.De NIVEA Double Effect Shower& Shave is een unieke douche-en scheercrème waarmee je gemakkelijk onder de douche kan scheren. Het verzorgt de huid door avocado-olie en vergemakkelijkt het scheren dankzij het zachte en stevige schuim.

Voor Stap 2 gebruik je: NIVEA Body Good Bye cellulite: vermindert cellulite in 3 weken. De unieke formule van NIVEA body Good bye Cellulite Gel vermindert cellulite en de ingrediënten zijn zo krachtig dat je de gel zelfs niet in hoeft te masseren.

Voor Stap 3 gebruik je: NIVEA Sun Protect & Bronze: Het eerste zonbeschermings product wat goede bescherming geeft en er voor zorgt dat je sneller kleurt!