Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Wiko VIEW smartphone Test; Wiko VIEW smartphone
  • OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’ OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’
  • Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus
  • Bescherm je smartphone met Cellularline VOYAGER Bescherm je smartphone met Cellularline VOYAGER
  • Test; Huawei P10 Lite Test; Huawei P10 Lite
  • Alcatel limited edition SHINE LITE Black & Gold Alcatel limited edition SHINE LITE Black & Gold
shoppen

Maak een reis door Europa met Renault

Heb je altijd al eens met je beste vriend(in), moeder, broer, zus, buurvrouw/man een rit door Europa willen maken in een Renault Mégane Coupé-Cabriolet?

renault

Schrijf je dan, met z’n tweeën, in voor een Very Good Trip en wie weet mogen jullie Nederland vertegenwoordigen in een rit door Europa. In een 8-tal Europese landen (Spanje, België, UK, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland en Nederland) wordt een 2-koppig team gekozen en uiteindelijk krijgt het orginelste en beste land/team 1 jaar de beschikking over een Renault Mégane Coupé-Cabriolet & Renault Wind inclusief de verzekeringen en de brandstof.

Hoe kan je je team inschrijven en winnaar van de Nederlandse voorronde worden? Maak een originele, grappige, bijzondere of leuke video van max. 1 minuut waarin jullie team zich presenteert en stuur deze video, voor 18 mei as in. Daarna worden er eind mei,  de 8 landenteams bekend gemaakt en ga je vanaf 14 juni t/m 9 juli met z’n tweeën een trip door Europa maken waarbij je tijdens elke missie 2 opdrachten moet volbrengen en hiervan moet je een foto maken, als bewijs dat je de proef hebt volbracht. En alle fans kunnen via internet en Facebook de avonturen van hun team volgen en vervolgens ook stemmen op hun favorieten!

YouTube voorvertoningsafbeelding
buzzparadise