Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
ladygadgets

Boekenlegger: de Book Wiz

Ben je nog van de ‘echte’ boekengeneratie (dus komt een e-Reader er voorlopig nog niet in) maar krijg je lamme armen van het openhouden van je boek en het omslaan vd pagina’s? Schaf dan de Book Wiz aan.

book wizDe Book Wiz is een uitvinding van een vrouw in Australiƫ. Ze heeft bijvoorbeeld ook gedacht aan het openhouden van je kookboek tijdens het koken of het openhouden van je boek wanneer je zit te eten. Hij is geschikt voor alle soorten boeken, voor harde kaften, zachte kaften, dikke boeken, dunne boeken, grote boeken en kleine boeken en hij is in te klappen tot een klein formaatje en daardoor heel makkelijk overal mee naartoe te nemen. Je stopt hem makkelijk in je tas, jaszak of klemt hem aan je boek en gebruikt hem als bladwijzer.