Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
shoppen

Vier de lente in het Groene Hart

groene hartMet een paar mooie dagen achter de rug is het eindelijk echt merkbaar dat de lente is begonnen. Het begint te kriebelen om erop uit te trekken. Het Groene Hart, het mooie groenrijke gebied tussen de vier steden, Rotterdam, Den-Haag, Amsterdam en Utrecht, viert de maand van het Groene Hart.

Samen met je vriendinnen of kids lekker naar buiten voor een relaxed beauty dagje, amuse workshop of vaartocht over de Reeuwijkse Plassen geeft je energie. Omdat het Groene Hart zo centraal ligt ben je er zo.

Kom wandelen, fietsen, proeven, ruiken en zien wat het Groene Hart te bieden heeft. Tot 30 april staan de leukste evenementen op het programma. Alleen de site is al de moeite waard om eens te bekijken en op nieuwe “eropuit” ideeën te komen.