Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
shoppen

Janice Jazz 2010 collectie

Vorige week woensdag ben ik aanwezig geweest bij de presentatie van de allernieuwste collectie van designer Janice, in het Amsterdamse College hotel, en de ‘show’ werd gehouden in suites 108, 109 en 110.

janice

De collectie werd gepresenteerd dmv. een Tableaux Vivant, zoals de modellen die zich opmaakten voor een avondje uit, een meeting hielden of zich voorbereiden op een shopmiddagje. En alles stond in het teken van de Jazz-stijl van Janice; de geuren en de muziek, ieder onderdeel was in perfecte harmonie. De kleuren die overheersten waren zwart en blauw en de nadruk lag overduidelijk op vrouwelijkheid, maar wel in combinatie met stoer en rauwe details. De collecties van Janice hangen in luxe boetieks maar hij hanteert de rege dat er van elk ontwerp maximaal 100 stuks verkrijgbaar zijn, zodat hij toch een zekere mate van exclusiviteit handhaaft.