Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
ladygadgets

Silhouette Virtual Mirror voor je iPhone

Vanaf nu kunnen ook iPhone-gebruikers de online tool ‘Virtual Mirror’ van Silhouette als applicatie downloaden en daarmee op een speelse en leuke manier de brillen van Silhouette uitproberen.

silhouetteDeze unieke toepassing maakt het mogelijk het resultaat, een foto van jezelf met een randloze (zonne-)bril, direct ‘ter goedkeuring’ naar je vrienden te sturen. Silhouette is het eerste brillenmerk ter wereld dat (toekomstige) brillendragers deze unieke iPhone-toepassing aanbiedt. Deze ‘virtuele spiegel’ maakt het de iPhone-gebruikers mogelijk om op innovatieve manier een bril van Silhouette te kiezen die perfect op het gezicht is afgestemd. Met de iPhone wordt een foto gemaakt van het gezicht of er één gekozen uit een fotoalbum.

Eenvoudige instructies leiden je door de toepassing heen. Vervolgens kunnen de eindeloze variaties van Silhouette uitgeprobeerd worden om te kijken welk model het beste bij iemands gezicht past. Door de iPhone heen en weer te schudden verschijnt het volgende model. Zodra de juiste bril gevonden is, kan de foto snel en gemakkelijk worden verstuurd. De Virtual Mirror geeft de kans om een eerste indruk te krijgen van een bepaald model, de opticien past de bril vervolgens professioneel aan op het gezicht.