Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
ladygadgets

Accessoires voor de iPad

Binnenkort krijg ik de iPad thuis (en dat terwijl ik ‘gezworen’ had dat ik geen iPad wilde hebben, maar ja ik krijg een testexemplaar) en nu weet ik, uit ervaring, dat Apple meestal allerlei mooie en handige accessoires gaat uitbrengen.

ipad cover

Maar ik ben een beetje teleurgesteld want momenteel kan je alleen nog maar een headset, een los toetsenbord, kabels en een (zwart !) hoesje bestellen. Hmm, daar wordt een echte Nerdina/Lady Gagadets niet heel erg blij van. Maar ik ben niet voor 1 gat te vangen want ik wil natuurlijk wel een mooie, flashy hoesje om mijn iPad heen. En via de site Ipcovers kom je bij allerlei verschillende webshops en dan kan je gelijk een keuze maken uit oa.  hoesjes van leer, rubber, met een (slangen) print en in heel veel leuke kleurtjes.

En natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar alle apps die je op de iPad kan zetten, dus binnenkort (als ie binnen is) meer.