Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dakpan voor groene daken Dakpan voor groene daken
  • Huis met open dak Huis met open dak
  • De zolder optimaal benutten De zolder optimaal benutten
  • Leestip voor gebruik van daglicht in huis Leestip voor gebruik van daglicht in huis
  • Daglichtspots, een verschil tussen dag en nacht. Daglichtspots, een verschil tussen dag en nacht.
  • Optimaal gebruik van daglicht in huis. Optimaal gebruik van daglicht in huis.
wonen

Velux dakramen, daglichtsystemen.

velux

 

Dakramen zijn niet meer weg te denken. Maar inmiddels is er veel meer mogelijk om daglichtdoorlaten in daken te maken. In sommige gevallen is het alom bekende tuimelraam, dat in het midden van het raam scharniert, niet heel praktisch. Als het raam openstaat, kun je het risico lopen je flink te stoten tegen het raam, dat dan uitsteekt ten opzichte van het schuine dakvlak.

Voor dit soort situaties zijn er dakramen ontwikkeld, die aan de bovenkant scharnieren en waarvan je de onderkant naar buiten openduwt.  Maar er is nog veel meer mogelijk. Je kunt zelfs een dakkapel maken door een aantal dakramen te koppelen. Of je kamer verfraaien met een inpandig balkonnetje. Velux levert allang niet meer alleen tuimelramen. Kijk hier maar eens wat er allemaal mogelijk is Velux daglichtsystemen.

 Heb je zelf ook een ruimte onder het schuine dak en wil je er meer licht? Wil je direct aan de slag met je eigen zolderruimte? Met de zolderplanner kan je meteen gaan ontwerpen voor je eigen situatie.

 Heb je een ruimte met een plat dak, waar je graag meer licht zou willen hebben? Daar heeft Velux tegenwoordig ook oplossingen voor bijvoorbeeld de daglichtspot.

daglichtspot

Velux heeft onlangs een prijs gewonnen! De prijs is voor de meest succesvolle introductie’. Eén van de thema’s dit jaar was duurzaamheid en de lichtkoepel kreeg de prijs mede omdat hij de hoogste thermische isolatiewaarde biedt.

Zoals je ziet brengt Velux op veel manieren (dag)licht in de duisternis! Je raam is helemaaal af met de juiste raamdecoratie!

 Ingrid Gommers

InterieurTipgever West-Brabant en Zuid-Holland-zuid.