Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Endless Jewelry Valentijnsdag pop-up store Endless Jewelry Valentijnsdag pop-up store
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
  • Lentekriebels, kleur- en accessoiretips voor je interieur Lentekriebels, kleur- en accessoiretips voor je interieur
  • Meest romantische wooncadeaus voor Valentijnsdag Meest romantische wooncadeaus voor Valentijnsdag
wonen

Ladies Night bij Intratuin Rosmalen

champagne

 

Op woendagavond 18 november van 19.00 tot 22.00 uur organiseert Intratuin Rosmalen een spectaculaire Ladies Night. Men wil de (vrouwelijke) klanten van Intratuin, net voor de kerstperiode, met deze avond trakteren op een fantastische avond uit. En daarnaast laten kennismaken met de nieuwste kersttrends.

Het event heeft een feestelijk en exclusief tintje door een beperkt aantal kaarten. Deze kaarten zijn gekoppeld aan speciale Ladies Night tassen, gevuld met leuke gadgets en waardecheques.

Er wordt een zeer uitgebreid programma aangeboden waar men nog lang over na zal praten. Het thema van de avond is ‘verwennen’ en dat begint al met de magische Kerstshow en een aantrekkelijke Ladies Night aanbieding van Intratuin, die alleen op deze avond geldig is.

Diverse ondernemers uit de omgeving zijn aanwezig om hun nieuwe collectie te presenteren,  u korte behandelingen te geven, te laten proeven en kennis te laten maken met hun producten en diensten. Er is onder andere een ‘modestraat’, een ‘kunststraat’, een ‘schoonheidsstraat’ en een ‘kookstraat’ met diverse demonstraties en proeverijen.

Ukrijgt diverse culinaire hapjes zodat u alvast kunt proeven om ideeën op te doen voor de naderende feestdagen.

Er worden diverse workshops en demonstraties gegeven, waaronder  bloembinden en werken met vilt.

Uiteraard willen wij u van harte welkom heten, let wel: de Ladies Night is alleen toegankelijk als u in het bezit bent van een uitnodigingskaart. Deze kaarten zijn exclusief verkrijgbaar bij Intratuin Rosmalen en op = op! Kijk voor meer informatie op de site.